Andrei Prepeliță, despre discuțiile cu FCSB și FC U. Craiova: “Am stat de vorbă cu mai mulți impresari. Eu mă simt pregătit”

Andrei Prepeliță, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 29 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre echipa la care poate antrena și despre radiografia anului 2022.

,,A fost un an bun, un an în care am reușit să ne calificăm în play-off să prindem locul 4, pentru că după a fost și o semifinală, cred că puteam mai mult în Cupa României, dar după a fost acel meci dur de la Voluntari care s-a jucat pe un teren impracticabil și cred că de acolo am pierdut partida. În a doua parte s-a văzut că echipa nu a fost omogenă s-au schimbat mulți jucători și aveam nevoie de timp.

Mi-am făcut niște statistici și am strâns undeva la 120 de puncte și 89 de meciuri, dar asta și-au dorit domnii conducători și am spus-o să vină din partea lor, pentru că ei puneau presiune pe mine să-mi dau demisia și le-am spus că asta nu se va întâmpla. Au fost mai multe situații, iar eu cred că le-am gestionat bine și nu am lăsat nimic de la mine, cu experiența pe care o am, am făcut eu lucrurile cum am crezut eu că este cel mai bine și nu cred că am greșit.

Am avut discuții și au fost anumiți impresari care m-au sunat din partea unor cluburi, dar deocamdată nu am ajuns la un consens.

Pot accepta atât Liga 1, cât și Liga a 2-a, eu mă simt pregătit și cred că rezultatele au fost unele bune, învățăm în fiecare zi și în toată această perioadă mi-am acordat 3-4 ore pe zi să mă documentez, să mă informez despre ultimele noutăți, să citesc și cred că și cei mai mari antrenori au de învățat pentru că lucrurile se schimbă. Vom vedea ce propuneri vor fi și le vom analiza”, a spus Andrei Prepeliță la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -