Andrei Prepeliță, despre sancțiunea FRF: “Am vorbit cu avocatul. Vom dribla această situație”

Andrei Prepeliță, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 29 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre discuțiile cu FCSB și FC U. Craiova.

Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță au fost amendați și suspendați de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal. Cei doi au fost penalizați pentru că s-au comportat ca antrenori principali în acest sezon la UTA, respectiv FC Argeș, cluburi de care s-au despărțit deja, deși nu dețin Licența Pro. Ambii antrenori au fost suspendați câte patru etape și au primit câte o amendă în valoare de 6.800 de lei, conform deciziei din 18 decembrie.

,,Chiar săptămâna acesta am avut discuții cu mai multe echipe, dar acum a intervenit și această suspendare care mă dă puțin înapoi, care a venit din partea școlii de antrenori, adică cele patru etape. Vă dați seama, lucrurile s-au petrecut atunci, dar acum nu mi se pare corect să-mi ispășesc pedeapsa la următorul club care voi merge, care nu are nicio treabă. Am vorbit cu avocații și încercăm să găsim o soluție să driblăm această situație, am câteva variante și sper să reușesc să găsesc o echipă, iar apoi să stau pe bancă”, a spus Andrei Prepeliță la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -