Silviu Lung Jr.: “La final de carieră îmi doresc să fac și altceva”

Silviu Lung Jr., portarul de la Al-Raed, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 29 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre viața din Arabia Saudită și despre retragerea sa din fotbal.

,,Noi am început campionatul bine, aveam trei victorii după 5 sau 6 etape, eram undeva în partea superioară a clasamentului, dar după aceea s-au accidentat 3 jucători foarte buni, iar de acolo a început un ușor declin. Mă bucur că am câștigat ultimul meci din campionat și să facem un pas din nou spre partea de mijloc a clasamentului.

Echipa noastră a stat bine în teren, dar aici dacă pierzi deja 2-3 jucători de valoare se simte, noi neavând aportul lor, în trei sau patru meciuri, puterea noastră de atac a scăzut și așa că nu am mai putut să punem multe probleme adversarilor.

Ne-a lipsit nr.10, Fuzer, atacantul Tavares, ne-a lipsit și doi jucători de naționalitate arabă care jucau bine și s-a văzut. Campionatul din Arabia Saudită este foarte interesant, dar este o diferență mare în ceea ce înseamnă primele patru cluburi și restul cluburilor, pentru că cei de acolo investesc impresionant de mult, iar celorlalte echipe le este greu să le țină pasul. Mă refer la Al-Hilal, Al-Nassr, Ittihad și Al-Shabab.

Te încearcă un anumite emoții, dar până la urmă este deja al șaselea an în care sunt în zona Asieie de Crăciun, dar cu siguranță voi avea timp să petrec timp cu familia când mă voi întoarce.  Nu mă văd deloc să fac parte dintr-un staff sau să fiu antrenor, momentan nu mă văd începând acest drum. (n.r.: Te poți apuca de altceva după fotbal?) Nu m-am gândit atât de departe pentru că îmi place să trăiesc clipa, să-mi trăiesc momentul, dar la final de carieră nu știu dacă aș mai continua să activez în acest sport și în acest domeniu.

Îmi doresc să mai joc câțiva ani, iar la final de carieră îmi doresc să fac și altceva, adică am făcut fotbal până acum și îmi doresc să fac și altceva în viață.

Nu am mai avut discuții cu cei de la FRF să mă reîntorc la echipa națională, eu dacă am luat o decizie nu o să mă mai întorc. (n.r.: Ai simțit că nu este locul tău la echipa națională?) Nu, dar am făcut acest lucru 10 ani când am fost convocat constant la lot, m-am simțit bine, am participat la un Campionat European, mereu am avut șansă să pot face performanță acolo, adică aveam o echipă competitivă, dar din păcate acum lucrurile stau total altfel și am luat decizia de a mă concentra doar la echipa de club”, a spus Silviu Lung Jr. la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -