Adrian Porumboiu, încântat de prestația lui Istvan Kovacs din Milan – Dortmund 1-3: “Bravo lui! Are o poziție foarte bună!”

Adrian Porumboiu l-a felicitat pe Istvan Kovacs pentru modul în care a condus super-duelul AC Milan – Borussia Dortmund 1-3, din grupele UEFA Champions League.

Kovacs a fost lăudat în presa internațională pentru prestația de pe San Siro. Centralul din Carei a acordat două penalty-uri în primele 10 minute ale meciului, iar jurnaliștii italieni au considerat că ambele decizii au fost corecte.

Adrian Porumboiu a urmărit delegările lui Kovacs și s-a arătat încântat de felul în care acesta conduce partidele. Într-o intervenție la emisiunea “Fluier final”, fostul mare arbitru român l-a felicitat pe Kovacs.

“Bravo lui, de-aia s-a făcut arbitru, să arbitreze foarte bine. Indiferent de categorie și de locul unde se dispută meciul, ai aprecieri când arbitrezi bine. Când nu arbitrezi bine, n-ai ce să primești decât înjurături.

El are o poziție foarte bună la nivel de FIFA și UEFA. E delegat în continuu, i s-a dat credit. Sunt ferm convins că e mai presus decât orice cariera internațională. Bani mulți, vizibilitate la cel mai înalt nivel, nu văd de ce să nu continue așa.”, a spus Adrian Porumboiu, la emisiunea “Fluier final”.

De asemenea, Adrian Porumboiu a vorbit și despre derby-ul Dinamo – FCSB 0-1, din etapa a 17-a din SuperLiga. Fostul patron de la FC Vaslui s-a amuzat pe seama lui Costin Amzăr, fundașul de la Dinamo, și Siyabonga Ngezana, stoperul de la FCSB.

“Ce am văzut acum la Dinamo, te sperii! Amzăr, fundașul, un copil, dădea de zici că are reflexe inverse. N-am văzut până acum în prima ligă… Nici viteză, nici forță. Te chemi Dinamo… Ferească Dumnezeu!

Mie îmi place de Ngezana (râde). Eu cred că ăsta prima oară a fost balerin. Uitați-vă la el cum stă așa, țopăie și dă pase decisive, doar că le dă la adversar.”, a mai declarat Porumboiu.

Ascultă interviul integral cu Adrian Porumboiu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -