Edi Iordănescu, mesaj de Ziua Națională: “Sărbătoarea calificării naționalei la EURO 2024 a unit iarăşi românii”

Selecţionerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj de Ziua Națională prin intermediul site-ului oficial al FRF. Acesta a declarat că sărbătoarea calificării primei reprezentative la EURO 2024 a unit iarăşi românii în jurul steagului tricolor.

“M-am născut şi am fost crescut într-o familie în care România nu e numai un cuvânt sau doar o ţară. Şi am avut onoarea să mă formez ca profesionist lângă tatăl meu care, prin munca lui în fotbal, ca jucător şi apoi ca antrenor, a reprezentat cu cinste România şi a adus bucurie atâtor generaţii de români. Cu atât mai mare responsabilitatea pentru mine, dar şi mândria, de a fi selecţionerul echipei noastre naţionale. Cu atât mai mare bucuria acum, după aproape doi ani de activitate alături de ‘tricolorii’ noştri minunaţi, când România a revenit acolo unde îi este locul, în marile competiţii. Sunt convins că unitatea pe care noi am construit-o la nivelul echipei naţionale va deveni un exemplu, iar sărbătoarea calificării la EURO 2024 a unit iarăşi românii în jurul steagului tricolor şi al spiritului românesc. Este esenţa fotbalului, până la urmă, dar şi cel mai mare câştig, care trece acum dincolo de stadion”, a declarat Iordănescu.

Totodată, selecționerul le-a mulțumit suporterilor pentru sprijinul pe care l-au arătat pe parcursul întregii campanii de calificare în care România nu a pierdut niciun meci și a încheiat grupa pe prima poziție.

“Sunt mândru că sunt român şi că ne vom bucura împreună de un Campionat European la care imnul nostru se va auzi din nou pe marile arene. Vă mulţumesc tuturor, români din ţară şi din toate colţurile lumii, pentru energia, afecţiunea şi încrederea voastră. Le-am simţit în fiecare zi, alături de ‘tricolori’, şi când ne-a fost mai bine, şi când ne-a fost mai greu, în tot acest parcurs de muncă şi de sacrificiu. Urmează o nouă provocare, dar uniţi am demonstrat că totul e posibil. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, a completat Edward Iordănescu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -