Anunțul lui Laszlo Dioszegi despre noul antrenor de la Sepsi: “Nu vine aici să ne plimbăm!”. Ultimatum pentru jucători: “Sunt liberi să plece!”

Laszlo Dioszegi a vorbit despre noul antrenor al lui Sepsi. Potrivit presei din Ungaria, succesorul lui Liviu Ciobotariu la formația din Sfântu Gheorghe va fi Bernd Storck. Tehnicianul german a antrenat ultima oară echipa belgiană KV Kortrijk.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea “Fluier final”, Dioszegi a explicat că noul antrenor al lui Sepsi va fi prezentat oficial astăzi, la ora 17:00. Finanțatorul covăsnenilor a dezvăluit ce așteptări are de la noul antrenor.

“Eu vreau un antrenor care joacă ofensiv. Încă nu am spus numele, deci mâine la ora 17:00 (n.r. – azi, 30 noiembrie) o să fie antrenorul anunțat. Antrenorul care vine este un străin și să sperăm că, alături de el, vom începe un alt drum.

Normal că nu vine aici ca să ne plimbăm. Normal că am fixat ca obiectiv Play-Off-ul. Dar dacă nu intrăm în Play-Off, nu e un capăt de țară fiindcă sunt deja 5 puncte și mai sunt 13 etape.”, a declarat Laszlo Dioszegi, la “Fluier final”.

De-a lungul carierei, Bernd Storck a antrenat echipe precum Cercle Brugge, Genk și Dunajska Streda. De asemenea, germanul a avut și două experiențe ca selecționer, la naționalele Kazahstanului și Ungariei.

Laszlo Dioszegi a avut un mesaj plin de respect și pentru Liviu Ciobotariu, antrenorul de care s-a despărțit în această săptămână.

“Am fost foarte aproape de grupele Conference League, e meritul domnului Ciobotariu. Nu vorbesc de 15 sau 16 partide fără înfrângere. Și acolo a fost și meritul lui. Plus, cu el am reușit să luăm Supercupa.

Dar așa e viața de antrenor. După foarte multe etape de nereușite, a sosit timpul să ne luăm adio unii de la alții. Am pierdut un antrenor și am câștigat un prieten. Despărțirea a fost mai mult decât amiabilă și trebuie să-i mulțumesc. De când sunt în fotbal, un om mai bun decât Ciobotariu n-am văzut până acum. Jos pălăria în fața lui și a staff-ului său. Merită să fie la o echipă bună și să aibă rezultate.”, a mai spus Dioszegi.

În plus, finanțatorul lui Sepsi a lansat un ultimatum pentru jucătorii “care nu se dăruiesc”.

“Adevărul e întotdeauna undeva la mijloc. Nici jucătorii care nu își dau întotdeauna silința nu au postul garantat. Când o să vină noul antrenor, o să stea de vorbă cu jucătorii și cine nu vrea să joace 100% pentru clubul nostru… atunci putem schimba și jucători.

Aici totul depinde de mentalitatea jucătorilor și de atitudinea lor. Un lucru e sigur. Cine nu se dăruiește, e liber să plece și aducem alții care încă mai au dorință de a juca.”, a mai adăugat Laszlo Dioszegi.

Ascultă interviul integral cu Laszlo Dioszegi:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -