Sepsi OSK anunță despărțirea de Liviu Ciobotariu: “Mulțumim pentru întreaga activitate”

Sepsi OSK a anunțat că Liviu Ciobotariu nu mai este antrenorul echipei, cele două părți ajungând la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

Așa cum a anunțat la Sport Total FM în urmă cu o zi, patronul Laszlo Dioszegi a luat o decizie privind banca tehnică, după o serie de rezultate slabe din partea echipei, Sepsi fiind pe locul 10, cu 20 de puncte în 17 etape.

“Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu și Adrian Iordache.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, a transmis clubul.

Este al doilea antrenor care părăsește un club din Superligă în aceste zile. Ovidiu Burcă s-a despărțit, de asemenea, de Dinamo.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -