Ladislau Boloni: “M-am bucurat pentru calificarea naționalei la EURO. Nu am văzut meciurile, puțin rezumatele. N-am urmărit special”

Ladislau Boloni, în prezent antrenor la Metz, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre parcursul echipei sale în Ligue 1, dar și despre calificarea României la EURO 2024.

Dorit recent la naționala României în calitate de selecționer, Ladislau Boloni a declarat că nu vrea să intre în detalii, dar a punctat că anumiți oameni din federație regretă decizia. El a spus că se bucură de calificarea României la EURO și că le dorește succes jucătorilor.

“Unii m-ar fi dorit și au regretat, dar știu foarte bine că sunt mulți care nu au regretat deloc și nici nu am pretenția să fie doar o tabără, așa este viața. Bineînțeles că m-am bucurat pentru calificarea echipei naționale la Campionatul European. Sigur, îi doresc succes echipei, antrenorului, federației, să se folosească de această calificare cât se poate de bine, cât se poate de util pentru echipa noastră.

Pretenții la ce? (n.r.: dacă România poate emite pretenții pentru calificarea în fazele eliminatorii). Să așteptăm tragerea la sorți, dacă cel de sus va decide să fie într-o zi bună și să aibă grijă de noi la tragerea la sorți, care va fi nu peste mult timp, atunci sigur că se poate să avem, nu pretenția, dar șansă de a merge mai departe. Pretenții cred că au toți, cred că și naționala noastră are pretenții, dar realizarea acestora e puțin mai discutabilă. Într-un anumit fel, câteva echipe din urna a doua sunt mult inferioare echipelor din urna 3 sau chiar urna 4. Poți să cazi într-o grupă care să-ți ușureze calificarea, nevorbind de faptul că chiar și de pe poziția a treia poți să te califici. Așa că să așteptăm mai bine grupele, pe urmă vomm vedea. Ce este important este ca echipa națională să se prezinte cu capul sus și să iasă de pe teren mereu cu capul sus. Cred că băieții sunt capabili.

Nu am văzut meciurile, puțin rezumatele. N-am urmărit special“, a declarat Boloni.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -