Acuze dure la adresa clubului CSM Focșani. Alin Chița: „Sunt interese personale și ascunse!”

Sursă foto: glsa.ro

Alin Chița, antrenorul CSM Focșani, a fost demis de conducerea clubului după ce a ratat promovarea în liga a II-a. Alături de acesta a fost demis și președintele clubului – Nicuță Oprea. 

Cei cinci membri ai Comitetului Director al Clubului Sportiv Municipal Focşani 2007 s-au întâlnit la sfârșitul lunii iunie, pentru o serie de decizii privind activitatea clubului aflat în subordinea Primăriei Focșani.

Deoarece echipa de fotbal a municipalității nu și-a îndeplinit obiectivele, se anticipa demiterea antrenorului – Alin Chița.

Cu această ocazie, conducerea clubului a cerut demisia antrenorului și președintelui echipei, însă aceștia au refuzat categoric, iar în cele din urmă s-a decis rezilierea contractelor de activitate sportivă.

Ca repercursiune a rezilierii contractului, Alin Chița aduce acuzații extrem de grave la adresa clubului – CSM Focșani.

Sursă foto: Facebook/ CSM FOCSANI

În cele 22 de luni petrecute aici am văzut mulți oameni cu interese ascunse, oameni care probează în lupi moraliști pe rețele de socializare și care urmăresc un singur lucru, ocuparea unui post din care să facă diferite operațiuni. Este cauza pentru care Focșaniul nu are echipă la nivel superior, interese personale și ascunse. Mulți ”cunoscători” care sunt formatori de opinii și încearca prin orice mijloace să ajungă în poziții de conducere, oameni mărunți care au produs rezultate pe măsură!            Închid cu un gust amar, că cei care s-au zbătut să preia frâiele fotbalului vrâncean nu au avut demnitate, onoare și cu siguranță nici altceva… să vină să discute față în față această încetare de contract”, a spus Alin Chița.

Râmâne de văzut dacă municipalitatea va lua măsuri, în urma declarațiilor lui Alin Chița.