Borac Banja Luka – CFR Cluj, scor 2-1. Ardelenii merg cu emoții în turul 2 preliminar al UCL: Chipciu a marcat în minutul 118

CFR Cluj reușește cu emoții calificarea în turul doi preliminar al UEFA Champions League, în urma unui meci dificil în deplasarea din Bosnia și Herțegovina cu Borac Banja Luka, încheiat scor 2-1, după prelungiri.

Ardelenii au plecat ca mari favoriți în lupta pentru calificare, după ce în meciul tur s-au impus cu 3-1.

În partida din această seară, bosniacii au reușit două goluri în doar 4 minute, prin Vranjes (min. 60) și Moraitis (min. 64), astfel că scorul la general a fost 3-3, la finalul celor 90 de minute. Meciul a mers în prelungiri datorită eliminării regulii golului din deplasare.

Echipa antrenată de Marius Șumudică a început bine reprizele de prelungire, iar Deac a lovit bara în minutul 94. Presiunea la poarta bosnienilor a continuat, Mario Camora șutând și el în bară zece minute mai târziu, pentru ca Alexandru Chipciu să înscrie golul victoriei, în minutul 118, cu o execuție spectaluoasă din afara careului, în vinclu.

CFR Cluj va juca în turul doi preliminar al UEFA Champions League cu Lincoln, campioana Gibraltarului.

 

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -