Roger Federer anunță că se retrage de la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Roger Federer, numărul 8 ATP, a anunțat că nu va face parte din delegația Elveției la ediția din acest an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Elvețianul în vârstă de 39 de ani a luat această decizie din cauza unei accidentări la genunchi care a recidivat în timpul sezonului de iarbă.

“În timpul sezonului de iarbă, din păcate, am experimentat o revenire a accidentării la genunchi și am acceptat ideea că trebuie să mă retrag de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sunt profund dezamăgit, deoarece a fost o onoare de fiecare dată când am reprezentat Elveţia. Am început deja recuperarea cu speranță vă voi reveni în circuit în această vară. Urez întregii echipe a Elveției mult noroc și le voi ține pumnii, ca de fiecare dată”, a scris Roger Federer, într-o postare pe Facebook.

Roger Federer a fost eliminat la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon în sferturile de finală de polonezul Hubert Hurkacz, în 3 seturi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -