Un caiac cu 4 tineri sportivi a fost lovit în plin de o șalupă

Patru sportivi de la Clubul Sportiv Orșova, secția caiac-canoe, au fost loviți în plin de o barcă de agrement, plină cu turiști, în timpul unui antrenament pe Dunăre.

Antrenorul echipei de caiac-canoe din care fac parte cei patru tineri a spus că nu înțelege cum conducător șalupei nu a putut evita accidental.

„Nu îmi dau seama cum nu ai putut să vezi un caiac de 11 metri cu 4 persoane în el. Singura rugăminte pe care am avut-o față de acești oameni care practică turismul a fost ca, după ce trec 200-300 de metri în larg, atunci să poată să meargă cum vor, cu viteză ”- a declarat Alexandru Ghițoaica, antrenor CSS Orșova Kaiac-Canoe.

Fară să frâneze sau să evite impactul, conducătorul șalupei intră cu viteză în caiac.Vezi VIDEO mai jos:

„Pe mine ma lovit la mână, la spate și la cap. Noi am încercat să plecăm, să ocolim, dar el nu a vrut să ne ocolească, să treacă pe lângă noi. Tot drept spre noi a ținut-o și după ce a dat în noi nu sa oprit, tot în față a plecat ”- a spus și unul dintre cei patru sportivi aflați în caiac.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -