ZI DE PARIURI | SuperSunday cu echipe de cinci stele pe capul de afiș

Ne așteaptă o zi puternică de fotbal, cu derby-uri în Premier League, Italia și Spania. În SuperLigă, FCSB caută să se desprindă la 3 puncte de CFR Cluj înaintea pauzei de două săptămâni. Emoțiile tricolorilor pentru calificarea la turneul final continental de anul viitor se intensifică de duminică seara, când se joacă disputa Kosovo – Israel.

⚽ Kosovo – Israel

La Priștina, începe turul de forță al naționalei Israelului, cu patru meciuri de calificare pentru SuperEuro 2024 în mai puțin de două săptămâni. România, opt partide jucate, este lider în grupă cu 16 puncte. Israel este pe locul 3, cu 11 puncte în șase meciuri. În singura partidă directă de până acum, în tur, a fost 1-1. Dar azi, Kosovo nu mai are șanse de calificare, astfel că Israel ar putea profita pentru a se apropia de primele două locuri din grupă. Victorie Israel?

⚽ FCSB – FCU Craiova 1948

FCSB încearcă să profite de faptul că urmăritoarele CFR Cluj și Rapid s-au împiedicat în acest weekend și să ia din nou avans în SuperLiga. Din 2021 încoace, de când FCU 1948 Craiova a promovat, FCSB are trei victorii și două remize în cinci meciuri directe. În turul acestui sezon, Elias Charalambous a trecut de doljeni cu 3-1. Victorie FCSB și peste 2.5 goluri?

⚽ Chelsea – Manchester City

Lider în Premier League, Manchester City are o deplasare mai dificilă decât pare la prima vedere, contra lui Chelsea, care a remizat pe teren propriu în acest sezon atât cu Arsenal, cât și cu Liverpool, alte echipe din top 4. Cinci din cele șase meciuri ale echipei lui Guardiola din deplasare în acest sezon au fost cu peste 2.5 goluri marcate. În schimb, patru din cele șase meciuri ale lui Chelsea acasă în acest sezon au fost cu sub 2.5 goluri marcate. Șase din ultimele șapte meciuri directe s-au încheiat cu sub 2.5 goluri marcate. Sub 2.5 goluri la total?

⚽ Sevilla – Betis

Primul Gran Derbi al sezonului o găsește iar pe Betis mai în formă, cu un avans de 9 puncte în fața rivalei. Alb-verzii au trecut cu 2-0 de Mallorca în etapa precedentă, iar Sevilla a reușit doar un egal, 1-1, la Vigo. Echipa lui Pellegrini este neînvinsă de 11 partide, în toate competițiile, iar în ultimele cinci partide a reușit tot atâtea victorii, marcând 21 de goluri și încasând doar trei. Sevilla, pe de altă parte, are un singur succes în ultimele 9 meciuri oficiale, și acela împotriva unei echipe de liga a 6-a, Quintanar, în Cupa Regelui. În rest, trei înfrângeri și cinci remize. Victorie Betis?

⚽ Lazio – Roma

În sezonul trecut, Lazio a câștigat ambele dueluri directe, de fiecare cu același scor: 1-0. De altfel, doar una dintre cele mai recente 6 confruntări între capitoline s-a terminat cu cele două echipe marcând. S-a întâmplat în septembrie 2021, când lazialii s-au impus cu 3-2. Ultima oară când Derby della Capitale s-a încheiat fără goluri a fost în aprilie 2018. Maurizio Sarri îl conduce pe Jose Mourinho cu 3-1 în derbyul capitalei Italiei. Victorie Lazio?

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi pe site și în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -