Constantin Schumacher a dat toate calculele peste cap la Mioveni: “Aveam obiectiv salvarea de la retrogradare”. Argeșenii sunt pe 4 în Liga 2

CS Mioveni forțează revenirea în SuperLiga după un singur sezon petrecut în Liga a 2-a. Echipa antrenată de Constantin Schumacher se află pe locul 4 în eșalonul secund, cu 6 etape rămase până la finalul sezonului regular.

Tehnicianul argeșenilor a dezvăluit că obiectivul clubului, de la începutul campionatului, era salvarea de la retrogradare. Lucrurile s-au schimbat între timp, odată cu evoluțiile solide ale echipei.

Constantin Schumacher a declarat, la emisiunea “Liga de Weekend”, de la Sport Total FM, că a început să se gândească tot mai serios la Play-Off.

“În momentul ăsta suntem unde nu ne așteptam nici noi, nici ceilalți. Atitudinea jucătorilor și tot ceea ce au înțeles ei și au început să facă pe teren arată că merităm să fim acolo. Sunt bucuros de ceea ce am construit într-un timp foarte scurt la Mioveni și sperăm să continuăm pe același drum.

Nu este ușor, pentru că toate echipele sunt apropiate la puncte. Important este să te menții. Trebuie să facem tot posibilul ca în următoarele două meciuri să obținem cel puțin 3 puncte ca să ne menținem în Play-Off.

Obiectivul meu este salvarea de la retrogradare. Am și în contract acest lucru. Dar, după anumite etape, eu personal mi-am pus obiectiv să fim în primele 9 echipe. După aceea, lucrurile au mers din ce în ce mai bine. Normal, dacă ajungi acolo, îți dorești să fii și mai sus. Dacă se poate ajunge acolo, de ce să nu încerci, până la urmă?”, a declarat Constantin Schumacher, la “Liga de Weekend”.

Constantin Schumacher n-a uitat nici de prima sa “dragoste”, Rapidul. Fostul jucător și antrenor din Giulești își dorește să vadă echipa condusă de Cristiano Bergodi cu trofeul de campioană în brațe la finalul sezonului.

“Rapid este într-o revenire de formă, păcat că a pierdut doi jucători exponențiali, Rrahmani și Petrila. Dar cred că lupta pentru titlu se va da între cele 3: CFR, FCSB și Rapid. Eu mi-aș dori Rapid, îți dai seama. Dar cred că, pentru a se întâmpla acest lucru, în afară de jucătorii pe care îi au la dispoziție, care să fie apți, le-ar mai trebui doi jucători.”, a mai spus Schumacher.

Ascultă declarația integrală a lui Constantin Schumacher:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -