Adi Mihalcea visează să ducă Unirea Slobozia în SuperLiga: “Obținem licența fără probleme!”

Unirea Slobozia este una dintre revelațiile sezonului din Liga a 2-a. Echipa ialomițeană, pregătită de Adi Mihalcea, se află pe locul 3, cu 6 etape rămase până la finalul sezonului regular.

Mihalcea a dezvăluit că obiectivul clubului este calificarea în Play-Off. Fostul jucător și antrenor de la Dinamo își dorește să întărească echipa și să o ducă pe prima scenă a fotbalului românesc. Ar fi o premieră istorică pentru Unirea Slobozia.

Slobozia s-a impus pe terenul lui FC Argeș în ultima rundă, cu scorul de 1-0. Trupa lui Mihalcea are cea mai bună apărare din Liga a 2-a, cu numai 5 goluri primite în 13 meciuri.

Într-o intervenție la emisiunea “Liga de Weekend”, de la Sport Total FM, antrenorul ialomițenilor a declarat că obținerea licenței pentru prima ligă nu ar reprezenta o problemă.

“Nu știu dacă suntem o surpriză că suntem în această poziție, în clipa de față. Noi vrem să atingem Play-Off-ul, în primă fază. Acesta e obiectivul nostru. Veneam după două înfrângeri, pe fondul accidentărilor unor jucători importanți. Nu am un lot valoros, folosesc aceiași 14-15 jucători în permanență. 

Cred că orice echipă care va avea peste 30 de puncte, va intra în Play-Off. Toate calculele și rezultatele de până acum cam acolo duc, la un minim de 30 de puncte.

O luăm pas cu pas. În iarnă vor exista schimbări. Poate sunt jucători care n-au reușit să se acomodeze. Și atunci vor exista, bineînțeles, schimbări care să ne aducă plus valoare și să ne ajute pentru a intra în Play-Off și pentru a ne bate la promovare. 

În eventualitatea unei promovări, echipa va fi tot o echipă cu buget mai mic decât celelalte, dar stabil. N-am făcut eu strategia clubului, dar cunosc tot ce se întâmplă aici. Oamenii își doresc și putem obține licența pentru Liga 1 fără niciun fel de problemă. În eventualitatea unei promovări s-ar schimba și suprafața de joc. În momentul de față nu există un susținător puternic, dar să știți că președintele clubului a atras sume importante pentru echipă în toți acești ani.”, a spus Adi Mihalcea, la “Liga de Weekend”.

Ascultă interviul integral cu Adi Mihalcea:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -