Volei Alba Blaj spre Liga Campionilor

Campioana României se află, în perioada 10-12 octombrie, în Cehia, pentru a evolua în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Inițial, la acest turneu fetele noastre urmau să întâlnească echipele Kralovo Pole Brno (Cehia), CV Gran Canaria(Spania) și Hapoel Kfar Saba din Israel, care și-a anulat, însă, participarea din cauza conflictului generat de atacurile teroriștilor Hamas

Interceptat de Horațiu Sima și Răzvan Toma, realizatorii emisiunii „Trafic Sport”, când se pregătea să decoleze spre Cehia, președintele clubului, Victor Hațegan a mai avut timp să comunice programul meciurilor, echipa Volei Alba Blaj urmând să joace, în deschidere, cu CV Gran Canaria.

Presat de timp, interlocutorul a furnizat o serie de amănunte privind noua zestre sportivă a orașului, Sala Polivalentă, cu o capacitate de cca 2000 de locuri, premieră în județul Alba.

Inaugurarea a avut loc sâmbăta trecută în cadrul unui program care a inclus, printre altele, Supercupa României la volei masculin şi feminin şi un concert al trupei Voltaj.

Au fos respectate cele mai pretențioase standarde internaționale pentru competiţiile de volei, handbal, baschet şi tenis, tot aici fiind posibilă și prganizarea unor partide de futsal. Totodată, sala dispune de un sistem electronic de afișare a publicității, instalat în jurul suprafeței de joc.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -