Florin Pârvu are șanse la play-off

Ploieștenii au înregistrat, după confruntarea cu UTA, cinci meciuri egale consecutive în ultimele șase etape din campionat. Totalul remizelor însumează șapte, la egalitate cu Hermannstadt,la acest capitol,lider fiind Oțelul Galați.

Până aici, adăugând și faptul că îi separă o treaptă de play-off, s-ar zice că nu-i rău, dar … Cu acest scor alb în compania arădenilor, Petrolul termină al patrulea meci la rând fără gol în poarta adversă, ceea ce lasă loc unor speculații privind locul și punctele teoretice pierdute.

„Executat matinal” – vorba vine – de tandemul Maricescu-Nazare, antrenorul Florin Pârvu a comentat cauzele acestor neîmpliniri. Fără a încerca să se scuze el a recunoscut că mai sunt unele lucruri de îndreptat, invocând, totodată, unele cauze obiective. Echipa l-a pierdut pe Valentin Țicu, aflat în stare de suspendare, după accidentarea sibianului Dragoș Iancu. Verdictul Comisiei de Disciplină întârzie și se speră că va fi dat peste câteva zile. Deocamdată nu pot fi folosiți Petrovici, Billel Omrani, precum și Mihai Roman, care „n-a spart gheața”. Acest intermezzo, determinat de meciurile echipei naționale cu Belarus și Andorra va constitui, pentru Petrolul, un prilej favorabil îmbunătățirii jocului

Se speră că experiența lui Omrani va ajuta mult echipa, numai că, la „descălecatul” pe gazonul din Ploiești, francezul amintea de „sărmăluță” Budescu de odinioară. Kilogramele sunt în scădere deoarece Billel trage tare de vreo zece zile, el urmând să fie testat sâmbătă, în amicalul cu buzoienii. În funcție de cum se va mișca depinde dacă va juca împotriva Universității Craiova, etapa urmatoare.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -