Vivi Răchită vrea alt antrenor la Rapid: “Vorbesc des cu Angelescu, tot încerc să-l coving să pună alt antrenor. Iosif e băiat bun, dar nu de Liga 1”

Valeriu Răchită spune că are o relație apropiată cu Victor Angelescu, patronul Rapidului, și că i-a propus acestuia să schimbe antrenorul. Fostul fundaș de la Petrolul și Steaua consideră că Mihai Iosif nu se ridică la nivelul Ligii 1.

Mihai Iosif nu are licență PRO, iar conform regulamentului, acest nu poate da indicații în timpul meciului și nu poate participa la interviurile de după meci.

„Eu vorbesc destul de des cu Victor Angelescu, tot încerc să-l conving să pună un antrenor 100%, unul care să aibă mână liberă.

Jucătorii să știe că acel antrenor are licență, că este cel care decide și vorbește după meciuri, să nu fie doar un băiat bun, cu rezultate, dar fără prea multă școală, care vine din rândul suporterilor, dar care, iertat să fiu, nu poate să se ridice la nivelul Ligii 1.

Iar Rapid este un fenomen, s-au făcut investiții. Să ne uităm la linia de apărare, este probabil una dintre cele mai bune din campionat. Dacă ai un portar decent, o linie de fund stabilă și un mijlocaș defensiv, poți juca cu foarte multe echipe din Liga 1 fără să primești gol.

Pe faza de atac îl ai pe Bălan, care printr-o lovitură liberă, o execuție, îți poate aduce un gol, și uite că s-a făcut tactica. Se vede cu ochiul liber că la Rapid nu există antrenorul principal, ci unul secund”, a spus Vivi Răchită, pentru GSP.

Mihai Iosif a preluat Rapidul pe finalul sezonului de Liga 2 și, când nimeni nu se mai aștepta, a reușit calificarea în play-off și obținerea promovării. În Liga 1, Rapid a avut un start lansat, dar în ultimele etape jocul nu a arătat satisfăcător, iar rezultatele au fost modeste. Cu toate acestea, Rapidul a încheiat turul de campionat pe locul 5, cu 26 de puncte.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -