Iuliu Mureșan recunoaște: “E o situație dificilă la Dinamo și e foarte greu de ieșit din ea”. Primul pas, creditorii au aprobat planul de reorganizare

Dinamo se află într-un moment extrem de dificil, o recunoaște chiar și administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan.

Pe lângă situația dezastruoasă din campionat, unde “câinii” au obținut doar 8 puncte în tur, datoriile nu așteaptă, iar clubul încearcă să scape de depunctarea de la finalul lunii, care urmează să fie aplicată în cazul în care plățile către angajați, stat și alte firme nu sunt efectuate.

Iuliu Mureșan a explicat, în direct la Sport Total FM, că adunarea generală a cerditorilor a avut loc, iar planul de reorganizare a fost aprobat. Mai departe, judecătorul trebuie să-și dea și el acordul pentru planul de ieșire din insolvență

“Luni a fost adunarea generală a creditorilor, care este foarte importantă, pentru că e obligatoriu avizul lor ca să mergi mai departe cu planul în instanță. A fost votat cu 91%. Starea generală proastă se vede, din păcate, în atitudinea jucătorilor, se vede în multe lucruri. Eu sper să reușească Mircea Rednic să îndrepte lucrurile. Depine foarte mult acum de el și de jucători.

Noi le-am creat foarte multe condiții, am rezolvat lucririle din spate, într-un mod foarte eficient.

E o situație dificilă la Dinamo și e foarte greu de ieșit din ea. Toate eforturile și banii investiți nu se văd în clasament, din păcate, suntem pe penultimul loc. Nu avem nicio scuză, suntem cu toții vinovați.

Avem nevoie de triplu de puncte în retur. Trebuie să facem neapărat puncte în primele 5 partide, cum am și făcut când a început campionatul. Va trebui să începem să facem puncte, pentru că altfel ne paște pericolul de a nu mai putea remonta diferența”, a spus Iuliu Mureșan.

Tensiunea dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic

Iuliu Mureșan a vorbit și despre zvonurile că există o ruptură iremediabilă între Deian Sorescu și Mircea Rednic. Acesta neagă totul și spune că lucrurile sunt exagerate.

“Tensiunea dintre Deian și Mircea Rednic nu a fost așa intensă cum a scris presa. Pur și simplu Rednic l-a certat, cum face antrenorul, Deian i-a răspuns, justificându-se. Nu a fost nimic altceva, Deian nu s-a ridicat de pe bancă, departe de asta… Sunt exagerări că s-ar fi îmbrâncit. Jucătorul care-l îmbrâncește pe antrenor mai poate să vina la antrenament a doua zi? Eu cred că nu, la nicio echipă”, a explicat Mureșan.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -