Vivi Răchită: “Petrolul Ploiești va fi o nouă forță în Liga 1. Așteptăm încheierea auditului financiar”

Vivi Răchită, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 17 martie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre posibilitatea ca Petrolul Ploiești să se redreseze din punct de vedere financiar.
Petrolul o duce rău din punct de vedere financiar şi are nevoie neapărată de oameni care să aducă bani în club, să scape de datoriile pe care le-a acumulat până acum, de 2 milioane de euro se pare. Astfel, una dintre persoanele interesate să vină la Petrolul este Marian Copilu, nimeni altul decât fostul conducător de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Marian Copilu îşi doreşte să vină la Petrolul cu câţiva investitori, iar în acest sens chiar a fost comandat un audit.

“Sunt ceva așteptări ca Petrolul Ploiești să fie o nouă forță în Liga 1, dar deocamdată se așteaptă încheierea auditului financiar. Da, este nevoie de două milioane și ceva de euro să se acopere găurile financiare, dar haideți să așteptăm auditul financiar“, a spus Vivi Răchită la Radio Sport Total FM.

În funcţie de audit, de rezultatele lui, Marian Copilu şi oamenii care mai sunt implicaţi vor decide dacă vor veni la formaţia din SuperLiga României.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -