Vivi Răchită: “Ar trebui ca FRF să impună ca în play-off să joace doar echipele cu drept de promovare”

Vivi Răchită, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 17 martie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre dreptul de promovare a echipelor din Liga 2.

“Mai discutam noi dacă intram în play-off Iași, Galați și CSA Steaua, nu aveau drept de promovare și au jucat degeaba în play-off. Nu știu, cei de la FRF ar trebui să găsească o formulă ca acest echipe fără drept de promovare, chiar dacă sportiv se califică în play-off să găsească o formulă ca aceste echipe să nu joace în play-off pentru promovare dacă nu au dreptul și dacă nu au schimbat structura clubului. Să joace echipele care chiar se bat pentru promovare, așa se pot întâmpla multe.

Dacă Steaua pierde un meci, celelalte echipe pot spune că s-au dat la o parte și pot apărea speculații. Ei nu joacă pentru promovare, ei joacă să se pregătească pentru sezonul viitor, care nici în acela nu cred că vor putea promova. Eu nu am auzit până acum și suntem deja la sfârșitul campionatului, că se ocupă de această problemă importantă, adică să schimbe statutul clubului din club de drept public în societate comercială sau într-o asociere cu o societate comercială“, a spus Vivi Răchită la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -