Laszlo Dioszegi: “M-am văzut cu Mititelu la lojă. I-am dat cozonac secuiesc și palincă”

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 17 martie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre meciul dintre Sepsi și FCU Craiova 1948.
Covăsnenii au reușit să îi învingă pe olteni cu 4-0 și să obțină accederea în play-off-ul Superligii. Victoria era singura variantă pentru elevii lui Cristiano Bergodi să ajungă în vârful clasamentului, lângă Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Rapid București.

“Nu am petrecut foarte mult, dar nu neg că am stat, am ajuns acasă la ora două dimineața, dar au fost foarte mulți oaspeți și am discutat puțin mai mult. Am vorbit cu domnul Mititelu, am fost la el al lojă și i-am dus ceva pâine, cozonac secuiesc, un vin al lui Spesi OSK și plus palincă făcut de mine. Nu am făcut eu personal, merele erau ale mele și le-am dat să facem palincă.

Nu cred că cineva se aștepta la un asemenea scor și la o victorie așa de clară. Ceea ce mă încântă foarte tare e jocul echipei. Cu un așa joc, putem să luptăm cu orice echipă din țară. Dacă jucam cu orice echipă ieri, aveau o zi grea cu noi. Obiectivul nostru nu este locul 6, dacă nu avem obiectiv de ce să mai mergem în play-off? Noi vrem să câștigăm cât mia multe puncte. Știm foarte bine că nu o să fie ușor, pentru că cele 5 echipe sunt cele mai bune 5 echipe din țară, dar de ce nu?

Trebuie să fie motivați băieții și trebuie ca noi să punem obiective îndrăznețe, dar asta nu înseamnă că noi trebuie să punem primele două locuri, că știți foarte bine că s-a cam dus șansa. Am acumulat foarte puțin puncte față de CFR și Farul, dar de ce nu să punem în obiectiv să prindem locul 4. Dacă îl prindem bine, dacă nu, asta este. Obiectivul principal a fost atins, dar vreau să motivez băieții în continuare și le-am zis să arătăm că nu ne oprim aici“, a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -