Mircea Bornescu: “Mi-a părut rău să văd că a câștigat Sepsi cu 4-0. Au fost mai motivați”

Mircea Bornescu, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 17 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul dintre Sepsi și FCU Craiova 1948.
Covăsnenii au reușit să îi învingă pe olteni cu 4-0 și să obțină accederea în play-off-ul Superligii. Victoria era singura variantă pentru elevii lui Cristiano Bergodi să ajungă în vârful clasamentului, lângă Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Rapid București.

“Sincer nu mă așteptam, dar am văzut că cei de la Sepsi au fost foarte motivați și și-au dorit această victorie. Se întâmplă să ai și zile mai proaste și nu poți da vina pe cineva, e clar, Sepsi aseară a fost echipa mai bună, și-a dorit mult această victorie, a fost mult mai mult motivată, ca drept dovadă începutul jocului a fost fantastic pentru ei. 

Play-off era doar un bonus pentru FCU Craiova. Dacă îi întrebați până să vină Nicolo Napoli, erau bucuroși să fie salvați de la retrogradare, însă ușor a reușit să redreseze echipa cum numai el știe cum și au ajuns să dispute acest meci. Acest meci a fost un bonus, nimic nu este pierdut pentru că mai au șanse la Cupa României, mai au șanse la un meci de baraj. Deci nu totul este pierdut și nu trebuie să se facă o tragedie din acest meci.

Mi-a părut rău să văd un asemenea scor. Nu pot să spun că nu am ținut cu Craiova, dar la cum a jucat Sepsi aseară nu aveau cum să nu câștige“, a spus Mircea Bornescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -