Florin Bratu: “Este interesant dacă CFR poate depăși în momentul de față Farul”

 

Florin Bratu, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 17 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre șansele echipei conduse de Gică Hagi să câștige campionatul.

“Nu știu neapărat dacă va fi spectaculos, eu cred că trebuie să fie în primul rând pentru echipele care se bat la campionat este că trebuie să fie eficient. Acum, o vedem pe Farul pe primul loc, poate cea mai în formă echipă ca stil de joc, dar acum mă gândesc la maturitatea și la experiența CFR-ului, va fi interesant dacă CFR poate depăși în momentul de față Farul. După care normal ne gândim la FCSB, la Craiova, care sincer depind doar de ele dacă reușesc să țină pasul și dacă reușesc că ducă constant rezultatele.

Și în anul în care Farul a luat campionatul, în 2017, și atunci vorbeam noi dacă ar avea puterea și ne dădeam cu părerea că poate să cedeze, dar uite că a luat campionatul. Eu cred că în momentul de față are toate ingredientele pentru a câștiga, depinde doar de echipă dacă va reuși în meciurile importante cu CFR, cu FCSB, cu Rapid, să-și câștige punctele și să aibă o constantă, să-și domine adversarii din toate punctele de vedere, așa cum a făcut în aproape toate jocurile din campionatul regulat, sigur că are șansă să ia campionatul. Depinde acum și CFR-ul la ce nivel va fi în acest play-off de campionat. La CFR mă bazez pe experiența jucătorilor de a câștiga campionate și aici am eu un plus pentru CFR în acest play-off, față de entuziasmul și de dorința Farului de a câștiga“, a spus Florin Bratu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -