Vivi Răchită: “Petrescu vrea să câștige toate meciurile. Nu se gândește la marketing”

Vivi Răchită, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 4 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre evoluția de la CFR Cluj. 

,,Am sesizat că Petrescu dă mai mult credit unor tineri, mă refer la Gida, la Bîrligea, dar nu-l putem acuza de nimic pe Dan Petrescu.

A trecut de grupe și probabil va câștiga din nou campionatul. El este același om pe care îl cunoaștem și cel mai probabil vrea să câștige toate meciurile. Nu se gândește la strategia de marketing și comercializarea a clubului, asta este apanajul altor persoane care sunt acolo.

Totuși CFR este echipa care ne reprezintă în Europa și ne reprezintă cu succes. Nu poți să cumperi sau să-i transferi pe suporteri, pentru că marea majoritate a suporterilor sunt la U Cluj. Nu ai ce să faci cu suporterii, suporterii sunt unici”, a spus Vivi Răchită la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -