Adrian Iencsi, antrenorul Sighetul Marmației: “Este cea mai grea misiune de când am început activitatea de antrenor”

Adrian Iencsi, antrenorul de la Sighetul Marmației, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 5 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre alegerea de a antrena la o echipă din Liga a 3-a.

,,Viața asta este atât de imprevizibilă încât îți oferă orice elemente pe care nu te aștepți. Ce este drept, am luat această decizie că am început abia pe 9 august, am început munca și pe 27 august am început campionatul. A fost în acele zile, practic am avut doar 3 săptămâni la care a trebuit să lucrez foarte mult la partea de selecție.

Noi am adus jucători așa din ce am putut să aducem de prin împrejurimi, jucători tineri de 2003, 2004 sau chiar 2005, jucători necunoscuți și bineînțeles cu alegere țintarului și văzând ce serie avem, am observat că avem cea mai grea serie. Sunt echipe foarte bune, este Satu Mare, cele două echipe din Bihor, FC Bihor și Băile Felix, a venit Bistrița, Zalău, sunt echipe cu bugete foarte ridicate și jucători care au mai jucat în Liga a 2-a și unii chiar și în Liga 1. Mai sunt echipe precum Ocna Dej, Carei, este o serie foarte grea să știți. O serie foarte grea cu echipe care au stabilitate financiară și au echipe bune.

Este normal că văzând seria am început să fiu un pic îngrijorat, dar poate că sunt mai ambițios pentru că este o provocare. Practic este cea mai grea misiune a mea de când mi-am început cariera de antrenor”, a spus Adrian Iencsi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -