Alin Petrache, după ce România a învins Chile: “Ne bucurăm foarte mult. Să nu uităm că Uruguayul vine din nou spre București să câștige”

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 5 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre victoria în fața selecționatei din Chile.
,,Ne bucură foarte mult cum a arătat debutantul Atila Septar, să nu uităm că duminica viitoare jucăm cu Uruguay, o echipă cu o experiență mult mai mare decât Chile. Uruguayul vine din nou spre București să câștige, dar noi vrem să pregătim acest meci așa cum se cuvine. În meciul cu Uruguay veți vedea o altă componență a stejarilor, azi cu Chile am avut o echipă diferită. A fost un meci destul de greu, echipele din America de Sud se întăresc.
Încercăm să facem un meci test în 2023 cu Italia, să ne gândim la Campionatul European, avem acolo 5 meciuri grele, iar în vară tragem pe suta de metri, cu 2-3 echipe puternice din emisfera sudică. Va fi un an plin, dificil, ne vom pregăti pentru Cupa Mondială din Franța, un turneu foarte greu. Jucăm al doilea meci cu campioana mondială, Africa de Sud, la Bordeaux, primul meci este cu Irlanda, apoi cu Scoția al treilea meci și cu Tonga, iarăși un adversar foarte dificil. Suntem în tratative cu Japonia, pentru un meci test în România, înainte de Cupa Mondială”, a spus Alin Petrache la Radio Sport Total FM.
Prșeședintele FRR a comentat referitor la bannerul pe care au vrut să-l pună niște puști pe stadion: “Noi nu avem incidente la meciurile de rugby, știți bine că jucătorii fac selfie-uri cu fanii după meci, cu copiii. Eu sper să nu existe probleme, dar cred că cei de la Jandarmerie și Poliție leagă aceste evenimente de fotbal și sunt în gardă. Momentan, aici nu avem evenimente, sper să nici nu fie de azi înainte.”
Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.
[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -