Leo Grozavu: “Deja se văd diferențele! Au trecut doar 2 săptămâni de când antrenez Politehnica Iași”

Leo Grozavu, antrenorul celor de la Politehnica Iași, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 5 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre evoluția de la Politehnica Iași.
,,Au trecut 2 săptămâni de când suntem împreună, se văd progresele, ne bucurăm că am câștigat, aveam nevoie după 2 meciuri mai puțin reușite, să câștigăm. E un pas. Și la Liga I e la fel de ciudat, nu doar la Liga a II-a, echipele favorite sunt de la locul 3 în jos, la fel și în eșalonul secund. Avem un echilibru în jos. Sunt jucători străini mulți în Liga a II-a, pentru că-s mai ieftini decât românii, ăsta e trendul și toată lumea s-a aliat la asta. În loc să creștem copii de-ai noștri apelăm la străini. 
Nu s-a pus problema câștigătoarei, am dominat și în a doua repriză, dar nu am întâlnit un adversar facil sau jocul să fie câștigat dinainte. Harrison are calități, vine din fotbalul englez, nu știu în ce condiții a venit aici, dar are nevoie de pregătire mai multă. Cred că fizic poate da mai mult. La Hlistei se vede că a jucat la echipe de tradiție din Liga I, UTA, Rapid, U cluj, are stăpânire de sine.
E bine că CFR-ul s-a calificat. De altfel, e singura echipă care ne reprezintă cu succes în Europa, dar duce stindardul României. NE scoate ochii prin campionat, cu arbitraje, cu certuri, dar când ieșim în Europa noi menajăm jucătorii”, a spus Leo Grozavu la Radio Sport Total FM.
Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -