Ioan Ovidiu Sabău: “La câte investiții se fac în fotbalul românesc, vorbim de un campionat modest. CFR este o surpriză!”

Ioan Ovidiu Sabău, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 4 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația fotbalului românesc. 

,,Ținând cont de câte investiții se fac în fotbalul românesc, vorbim de un campionat modest, e o surpriză că CFR s-a calificat. Anumiți jucători au o vârstă și câștigă an de an campionatul, e greu pentru antrenor, chiar și la nivelul lui Dan Petrescu să găsească metodele să-i motiveze. Naționala României, pe vremea mea, avea tot stilul ăsta defensiv, de apărare, dar eram fotbaliști cu calitate.

Ideea asta că CFR-ul joacă urât și defensiv e greșită, pentru că Petrescu știe să scoată maximum din fotbaliști. Singura echipă cu spectacol, cu calitate în Liga I, este Farul, dar Hagi nu-și permite să-i țină mulți ani, de asta nu reușește nici în cupele europene. Mi se pare nefiresc că Petrescu este contestat. Dacă pierde 1-2 meciuri, lumea iarăși va striga, dar suporterii posibil că n-au răbdare.

N-aș putea să analizez ce se întâmplă la FCSB, văd din exterior că echipa joacă pe calitățile individuale, joacă pentru ei, nu sunt un grup, dar nu știu motivele. Acolo sunt jucători de valoare, care ar merita mai mult, au calitate individuală, poate trebuie o altă pregătire”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -