Narcis Drejan a dat din nou lovitura pe SuperSocial! A câștigat un bilet de cota 23

 te cheamă să te alături pe Superbet, astfel încât să putem schimba împreună păreri despre meciurile pe care pariezi! Narcis Drejan a câștigat un bilet cu o cotă totală de 23,01.

Prezentatorul emisiunii ,,Fluier Final”, a rupt topurile duminică seară, după încheierea partidei dintre Braga și Malmo FF. Drejan a pariat 1 și 2 solist, iar pronosticurile sale s-au concretizat. La finalul zilei prezentatorul a câștigat suma de 1.338 de lei, cu doar 50 de lei pariați. 21 de supersociali i-au copiat biletul lui Narcis și nu au regretat, după ce meciurile s-au disputat, supersocialii s-au putut bucurat de suma câștigată.

Pontul săptămânii pentru ascultătorii Radio Sport Total FM

Echipa Sport Total FM a decis să ne ofere în această săptămână un bilet cu o cotă totală de 12,21.

Botoșani – Voluntari(SC-1), Farul Constanța – CS Mioveni(SC-1), M’glabach – Stuttgart(SC-1), Carlos Alcaraz Garfia – H.V.Nodskov Rune(SC-1)

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simpul! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

Nu uita să lași la vedere și ce decizi tu să pariezi, pentru ca și alții să se poată inspira de la tine. În plus, cine știe, poate devii tu însuți un influencer, cum sunt deja câțiva foarte buni pe SuperSocial.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -