Talpan: “FRF nu vrea să respecte hotărârile definitive, nu vrea să informeze UEFA!”

Florin Talpan, juristul clubului Steaua, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 3 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre termenul de judecată privind procesul pentru palmares.

Primul termen al recursului privind lupta pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua a avut loc în această dimineață: “Vreau să văd că se finalizează acest dosar, mă deranjează că nu sunt respectate unele hotărâri ale instanțelor din România, FRF nu vrea să respecte deciziile, nu vrea să informeze UEFA, avem hotărâri definitive și irevocabile și nu înțeleg de ce FRF menține asta, nu informează deloc UEFA, oare angajații din FRF așa pățesc, Burleanu nu le răspunde? În ROmânia nu știu ce trebuie să mai faci. Am avut atitudine liniștită în fața magistraților, am încredere în magistrați, am probe elocvente”, a spus Florin Talpan la Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți asculta, dând click pe linkul de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -