Vivi Răchită, despre antrenorii din România: “Vă meritați soarta măi băieți! Să-și bată joc de voi!”

Vivi Răchită, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 4 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre schimbările dese de antrenori ale echipelor din România.

,,Voi merge la o echipă din România doar când lucrurile vor deveni normale în fotbalul românesc. Antrenorul trebuie să fie lăsat să-și facă meseria, trebuie să i se facă un contract de management pe un an, doi sau trei, cu obiective clare și după acel contract să vedem performanțele. Acum în România, dacă ai pierdut după câteva etape, nu ai timp să pui strategia la punct, să faci ceea ce îți dorești și te dă afară. Prefer să rămân în zona aceasta de pe margine. M-aș bucura ca antrenorii să aibă coloană vertebrală, să aibă caracter puternic și să refuze aceste echipe care își bat joc de antrenori.

Eu încercam cu Panduru acum câțiva ani să facem un sindicat al antrenorilor. Când am încercat să sunăm din antrenori spuneau că nu se poate, că dacă se supără patronul, că dacă se supără președintele. Păi atunci vă meritați soarta măi bieți. Au ajuns să-și bată joc de voi unii care au pus mâna pe niște bani și s-au pus în frunte acolo sau pe câte un primar care este ales pe patru ani să facă echipa, schimbările și strategia clubului. Dacă sunteți așa, înseamnă că vă meritai soarta. 

De exemplu Poenaru și Croitoru n-au nici măcar licența PRO, ce facem? Au licența A, dar nu au PRO. Sunt antrenori care se mută dintr-o parte în alta, zici că este un carusel așa care îi mută un păpușar”, a spus Vivi Răchită la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -