Victor Pițurcă: “Retrogradarea lui Dinamo a fost previzibilă. Au jucat foarte prost”

Victor Pițurcă, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 31 mai, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre sfârșitul campionatului din Liga 1.

,,Campionatul era previzibil. A fost doar o mică scânteie când a revenit FCSB-ul în luptă, dar s-a dus repede speranța lor. Deci campionatul a fost previzibil, a fost totul normal, chiar și retrogradarea lui Dinamo a fost previzibilă, pentru că echipa a jucat foarte slab. Înțeleg cu greu de ce Dinamo a jucat atât de prost, deoarece Dinamo nu avea jucatori atât de slabi. Au ajuns să joace și cu o echipă de Liga a 2-a și să nu conteze în joc, deci au meritat pur și simplu să retrogradeze. Păcat în primul rând pentru acest club și pentru acest nume, este păcat ca Dinamo să nu mai fie în prima ligă și este păcat să fie Mioveni sau Hermannstadt. Dinamo este Dinamo, are în spate sute sau chiar milioane de suporteri, era un plus pentru campionatul nostru care oricum este slab.

Clar în campionat nu mai sunt oamenii de fotbal de altădată, nu mai sunt profesioniști, oameni care au jucat fotbal s-au integrat unii care n-au reușit în meseria lor și au venit în fotbal și acesta este și unul dintre motivele pentru care a ajuns fotbalul atât de jos”, a spus Victor Pițurcă la Radio Sport Total FM.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -