Dorinel Munteanu, tranșant la adresa lui Dinamo: “O dezamăgire totală la nivelul jucătorilor și staff-ului. Dinamo nu a arătat nimic!”

Dorinel Munteanu, fost jucător la Dinamo la începutul anilor ’90, spune că este dezamăgit total de retrogradarea echipei și de prestația jucătorilor, dar nu este surprins.

Actualul antrenor de la Oțeul Galați crede că retrogradarea lui Dinamo a fost doar un verdict amânat în ultimii ani, când “câinii” s-au zbătut mereu în a subsolul clasamentului Ligii 1.

“Dinamo a fost pentru mine prima echipă cu adevărat profesionistă cu care am câștigat primul campionat în 1991. Am fost dinamovist de copil, dar într-adevăr sunt dezamăgit de retrogradare, nu sunt surprins, de câțiva ani se scaldă în subsolul clasamentului și a venit momentul când trebuie să meargă în Liga 2, după foarte mulți ani. Nu credeam că se va prezenta așa prost. Era 2-0 cu o echipă de Liga 2, dar Clujul a arătat ca o echipă solidă.

Dinamo o dezamăgire totală la nivelul jucătorilor și a staff-ului care a fost responsabil pe partea sportivă. Dinamo nu a arătat nimic, nu a arătat ca o echipă care vrea să rămână în prima divizie. Mi-aș fi dorit să rămână. Ăsta e fotbalul, trebuie să o ia de la 0 și toți acești ani petrecuți în subsolul clasamentului ar trebui să-i pună pe gânduri pe conducători sau noii investitori, ca să formeze o echipă puternică așa cum a fost Dinamo în toți acești ani”, a declarat Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu e de părere că Dinamo n-ar trebui să urmeze exemplul celorlalte echipe de tradiție care au început total de la 0 și au revenit pe scena fotbalului românesc.

“Nu cred că este bine să facă ca celelalte echipe. În situația actuală ne gândim că e bine pentru că avem câteva exemple. Oamenii din conducere și suporterii care au încercat să salveze echipa ar fi trebuit să fie pregătiți pentru acest eșec sau catastrofă daca vreți să-i spunem așa. Pentru că Dinamo putea să-și revină, nu trebuia să retrogradeze în liga 2, 3 sau 4 ca să o ia de la 0. Putea să se salveze pe parcursul campionatului. S-au făcut greșeli după greșeli. Nu sunt eu în măsură să comentez, dar din afară este clar că se vede foarte bine ceea ce s-a întâmplat la Dinamo”, a spus Munteanu.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -