Adrian Mihalcea: “Managementul la Dinamo a fost dezastruos anul acesta, nu că în alți ani nu, dar acum este apogeul”

Adrian Mihalcea, fost jucător și antrenor la Dinamo, în prezent tehnician la Unirea Slobozia, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre retrogradarea clubului din Ștefan cel Mare.

Mihalcea crede că managamentul dezastruos din acest an a condus echipa spre prima retrogradare din istorie.

“Am să țin întotdeauna cu Dinamo. Acum când sunt apele tulburi ar trebui să fim și mai mari susținători ai acestei echipe. De ce să nu țin cu Dianmo? E prima echipă care retrogradează? E de câțiva ani în acest picaj, eu tot am avut speranță și voi avea în continuare. Alte echipe care au fost în situația lui Dinamo au revenit și au revenit mult mai puternic. Acum trebuie să trecem și peste lucrul acesta.

Era o situație total diferită (n.r.: când a fost antrenor la Dinamo). Eu mă luptam cu pandemia, nu aveam probleme foarte mari de lot, doar organizatoric, se întrerupea campionatul, aveam 5 jucători pozitivi, e o situație total diferită. Dinamo a dus anul acesta un an întreg, în care a schimbat 53 de fotbaliști și 4 antrenori. Managementul a fost dezastruos anul acesta, nu că în alți ani nu, dar acum este apogeul”, a declarat Mihalcea.

Întrebat dacă a trecut peste supărarea că a fost dat afară de la Dinamo, Adrian Mihalcea a răspuns: “Nu pot să zic că am trecut peste. Meciul cu Cluj a fost primul văzut pe stadion după o perioadă lungă, dar asta nu înseamnă că nu sunt atașat culorilor și ceea ce înseamnă clubul Dinamo. Oamenii vin și pleacă, eu nu pot să uit că m-am format ca om și jucător acolo. Sunt două lucruri total diferite pe care le-am luat ca atare. În viitor poate voi face exact la fel, ca iubitor al acestui club, ca spectator. Sportiv, nu știu care va mai fi implicarea mea”.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -