Victor Becali, despre transferul lui Mihăilă la Atalanta: “Este un jucător pe profilul lor, este un jucător de viteză”

Impresarul Victor Becali, a fost prezent la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 1 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre transferul lui Valentin Mihăilă la Atalanta.

„Mihailă a ajuns la o echipă de eupe europene, normal, Atalanta este pe loc de Champions League în Italia, chiar dacă va juca în Europa League în continuare, dar pentru momentul ăsta dacă s-ar termina campionatul, este deja participantă în Champions League.

Au o politică foarte bună, o conducere foarte bună, au un antrenor foarte bun și ei au crescut jucători, o echipă care cumpără ieftin și bun jucători care teoretic sunt foarte scumpi.

Valentin Mihăilă a jucat la Parma, dacă n-ar fi fost accidentat, poate ar fi fost mai demult transferat, dar a avut o perioadă în care a fost accidentat, acum a avut o perioadă în care s-a reprodus și i-au văzut calitățile. Cei de la Atalanta au făcut oferta în cunoștință de cauză, îl cunoșteau foarte bine, era urmărit de foarte mult timp. Este un jucător pe profilul lor, este un jucător de viteză. După părerea mea este unul dintre jucătorii cu cea mai bună viteză din Seria A”, a spus Victor Becali la Radio Sport Total FM .

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -