EXCLUSIV | Ronaldo Deaconu semnează azi cu o echipă din străinătate. Jucătorul ar putea merge la un club din MLS, după ce transferurile din Germania și Polonia au picat

Ronaldo Deaconu și-a încheiat contractul cu Gaz Metan Mediaș anticipat zilele trecute, din cauza restanțelor financiare, iar azi va semna un contract cu o echipă din străinătate. Informația a fost dezvăluită chiar de fotbalist, în direct la Sport Total FM.

Fostul fotbalist al medieșenilor ar fi putut semna cu echipe din Germania și Polonia, dar negocierile nu au mers până la capăt, așa cum s-a întâmplat și cu Farul Constanța, care a fost interesată de serviciile lui Ronaldo Deaconu. Din informațiile Sport Total FM, Deaconu ar putea semna cu o echipă din MLS, în Statele Unite ale Americii.

“Am terminat contractul pe 29 ianuarie cu Gaz Metan Mediaș. Am depus memoriu în octombrie, dar m-am înțeles cu clubul, să îi ajut, eram unul dintre căpitani atunci și ar fi urmat un efect de dominp. Nici n-aveau bani atunci, n-am vrut să se ajungă la ceva mai grav. Atunci mi-am eșalonat banii pentru anul ăsta, să-i primesc în mai multe tranșe și am convenit să fiu lăsat liber de contract.

Chiar astăzi voi semna, din superstiție nu pot să vă spun. Cam 99% e totul gata. E o echipă din străinătate, cum am zis, transferul meu a depins de 2 lucruri: ori să fie un culoar fotbalistic foarte bun, cum a fost oferta din Germania, unde nu mai contau banii, ori o ofertă financiară foarte bună. Voi plec afară, dacă îmi pare rău de ceva, e că n-a fost timingul foarte bun cu o echipă din România.

Sunt mai multe proceduri să ajung acolo, nu mă alături echipei imediat, e mai greu. Pentru mine e o provocare, pentru că, lăsâng la o parte partea financiară, care este foarte bună, poate fi și un culoar fotbalistic bun. Am fost influențat un pic de cei din anturajul meu, din staff-ul meu, eu sper să fie bine. Eu sper că va fi și un pas fotbalistic, deocamdată nu este, dar poate fi”, a declarat Ronaldo Deaconu.

Fotbalistul va semna un contract valabil pe 2 ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -