Ionuț Rada a lansat platforma “The Rada Way”, unde vrea să transforme sportul într–un stil de viață, cu zâmbetul pe buze.

Ionuț Rada anunță că a lansat platforma The Rada Way, un loc unde își propune să formeze o comunitate, care să vadă sportul ca un stil de viață, cu zâmbetul pe buze.

Fostul fotbalist de la Steaua, CFR Cluj și Rapid crede că educația trebuie susținută prin sport, iar oamenii trebuie să conștientizeze că o viață sănătoasă este ușor de întreținut cu ajutorul unor programe sportive dedicate.

“The Rada Way este numele proiectului meu, este calea pe care mi-am ales-o în viaţă, limbajul în care am ales să împărtășesc experienţele mele comunității pe care am format-o în ultimii ani.

Obiectivele mele sunt susţinerea ideii de educaţie prin sport şi încurajarea unei vieţi sănătoase, pe care intenţionez să le promovez prin intermediul unei campanii de conştientizare adresate tinerilor şi adulţilor, în încercarea de a doborî barierele ce se creează adesea între sportivii profesionişti şi public.

Acesta este motivul pentru care am dezvoltat propriul program care să includă antrenamente deopotrivă educative, accesibile și distractive, pentru toate vârstele. Antrenamentele pe care le-am creat sunt rezultatul cunoștințelor pe care le-am dobândit de-a lungul carierei mele sportive în care m-am educat și am colaborat cu nenumărați profesioniști. Ele sunt o combinație de tehnici din școala alergării, pilates, yoga, hiit, cardio, tabata, prevenția accidentărilor și animal flow. Sunt exerciții funcționale, în care veți lucra tot corpul, pornind de la exerciții de bază până la exerciții complexe, lucrate corect, într-o succesiune care vă va păstra conectați pe toată durata antrenamentului”, a declarat Ionuț Rada.

Despre acest proiect, dar și despre alte subiecte, Ionuț Rada va vorbi în această seară, 1 februarie, la emisiunea Fluier Final, cu Narcis Drejan.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -