Vasile Stânga: “CSM București și Rapid sunt într-o formă bună și fac supriză peste surpriză în Champions League. Sper să se califice mai departe”

Vasile Stânga, o glorie a handbalului românesc, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 9 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Florin Chivulete, despre evoluția echipelor românești în Champions League.

,,Bravo lor, pentru mine a fost o surpriză mare Rapidul că a reușit să bată Esbjerg. Sunt într-o formă bună, atât Rapidul cât și CSM București, și văd că fac surpriză peste surpriză în Champions League, bravo lor și sper să se califice mai departe.

În comparație cu băieții, fetele care sunt convocate chiar joacă și unele dintre ele joacă foarte bine. Deci nu avem exemplul băieților, care la un moment dat mă uitam la Dinamo și jumătate din cei convocați erau în tribună, dar asta este situația la fete avem chiar foarte multe jucătoare străine, în detrimentul echipei naționale, dar aceste jucătoare progresează pentru au în fața lor niște jucătoare de o valoare mare”, a spus Vasile Stânga la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -