Vasile Stânga, despre alegerile de la FRH: “O victorie zdrobitoare. Am fost plăcut surprins”

Vasile Stânga, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 29 aprilie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre alegerile din cadrul FRH.

,,Am fost plăcut surprins de alegerea oamenilor din lumea handbalului, a fost o victorie zdrobitoare și mă bucur foarte mult că lumea handbalului și-a dat seama că trebuie o schimbare, altfel nu se mai putea, sunt foarte fericit cu alte cuvinte. Chaiar vreau să menționez că presa a avut un rol foarte mare în aceste alegeri ale FRH, au avut curajul să spună adevărul, chiar și în unele momente hotărâtoare. Presa a avut și demonstrează că este o mare putere în statul nostru. 

Este un nou consiliu de administrație, am văzut pe listă vreo șase persoane care sunt foști jucători de handbal și asta este un lucru fantastic. Văd aici antrenori de handbal și un singur arbitru, dl. Cârligeanu. Este un consiliu de administrație foarte bun și sper ca acest consiliu în frunte cu Din și Dinu, un cuplu renumit de arbitraj, va trebui să facă un cuplu de președinte și vice foarte bun, și cu acest consiliu de adminsitrație să facă lucruri bune pentru handbalul românesc”, a spus Vasile Stânga la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -