Ilie Poenaru îl contrazice pe Dan Petrescu: “Cu tot respectul, am văzut că a zis că au avut ocazii clare și noi nu. Am avut ocazii!”

UTA Arad și CFR Cluj au remizat 1-1 în Superligă, iar Dan Petrescu a declarat la finalul meciului că nu este mulțumit de rezultat, pentru că ocaziile echipei sale au fost clare, spre deosebire de cele ale adversarilor.

Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, l-a contrazis pe Dan Petrescu, spunând că UTA a avut ocazii clare de gol în mai multe momente ale meciului. Totdată, Poenaru a declarat, în direct la Sport Total FM, că publicul din Arad este mereu la înălțime, iar jucătorii săi joacă mult mai bine acasă datorită fanilor.

“Publicul e tot timpul la înălțime, e de nota 20, nu de 19. Deocamdată publicul e pe plus față de noi ca echipă, ca joc, ca rezultate, ei sunt pe primul loc în clasament și vor rămâne pentru că sunt incredibili. Acești oameni, această galerie, acești fani sunt incredibili și când lucrurile nu merg, și când ești condus, pun o presiune mare pe adversar, cântă continuu și când ne mai ceartă merităm. Sunt lucruri normale și am tot respectul pentru ei. M-a chemat galeria și am avut un dialog normal, frumos, bărbătesc și de viitor.

Am făcut un meci bun și cred că am jucat de la egal la egal cu CFR Cluj, chiar dacă, cu tot respectul, l-am felicitat pe Dan Pentrescu pentru tot ceea ce face, a declarat că au avut ocazii clar și noi nu. Am avut ocazii: am avut penalty în minutul 1, am avut singur cu portarul, am avut golul și am mai avut niște ocazii în careu, dar nu asta e important. Important e jocul echipei, reacția, organizarea defensivă, disciplina tactică și aici am vrut să ajung, asta îmi doream și e cel mai important. Trebuie s-o menținem”, a declarat Ilie Poenaru.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -