Vasile Miriuță revine pe banca tehnică: “Pentru orașul în care m-am născut am zis că trebuie să fac acest lucru”

Vasile Miriuță, noul antrenor de la Minaur Baia Mare, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 8 martie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre revenirea pe banca tehnică. 

“Asta adevărul, am spus că nu mă voi mai ocupa cu antrenoratul, dar din păcate după rezultatele pe care noi le-am avut la echipă și după ce conducere clubului împreună cu Mihai Iosif au căzut de comun acord să rezilieze contractul, am fost chemat de conducerea clubului și mi s-a spus că trebuie să mă pun pe bancă pentru următoarele jocuri și să fac tot ce depinde de mine să scăpăm de retrogradare. Am stat, m-am gândit o zi și mi-am dat seama că o altă soluție la ora actuală nu ar fi. Pentru orașul în care m-am născut am zis că trebuie să fac acest lucru.

Într-adevăr, condiții foarte bune nu sunt și nici vremea nu a ținut cu noi în ultimele 2 săptămâni. Dacă vă aduceți aminte și la meciul cu Chiajna a fost terenul așa cum a fost. Lotul ne ajută, pentru că jucătorii care au venit acum în iarnă sunt jucători buni și avem 7 finale și trebuie să facem tot ce depinde de noi să menținem echipa în divizia B. Chiar dacă vom juca și baraj, noi ne vom lupta până la capăt. Eu deja sunt obișnuit cu barajele deja, nu mai este o problemă pentru mine.

Nu regretăm aducerea lui Miță Iosif la Botoșani, pentru că am discutat cu toată lumea și am văzut că Miță a promovat cu Rapidul și a făcut treabă bună, dar nu a fost să fie. A fost vina tuturor, nu numai a lui Miță Iosif, a fost a mea, a jucătorilor, este vina tuturor când ceva nu merge bine, nu putem spune că doar un om este de vină, toți suntem de vină“, a spus Vasile Miriuță la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -