Florin Motroc: “Am venit în România! Sunt năpădit de oferte!”

Florin Motroc, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 8 martie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre revenirea în România.

“Am venit în România! Sunt năpădit de oferte! Nu mai am loc de oferte! Deocamdată vă spun sincer că aștept, cine știe ce poate apărea. Momentan mă bucur de familie și de copii. Băiatul începe meciurile în Liga a 3-a și se anunță o parte de sezon drăguță cu el la Popești Leordeni pentru că vor intra probabil în play-off și va fi un retur interesant. De aceea spun că Dumnezeu a făcut să mă întorc acasă pentru a mă bucura de familie. 

Am fost la Rapid – Hermannstadt, și apreciez că Rapid încă ține la foștii jucători. O mare parte dintre foștii jucători am primit invitați la acest meci. Ca să fac o paranteză, la Pitești am plătit abonament la Tribuna 1, sus la lojă, la VIP de fapt, unde a vrut să intre și Dică. Nici eu nu am fost lăsat și astfel mi-am plătit abonamentul pe 1 an de zile.

Nu sunt nici de 10 zile acasă, însă am avut discuții cu echipe și am fost cât pe ce să revin în Arabia Saudită și chiar să mă bat și eu cu Contra, Rădoi și Șumudică, însă din păcate la echipa Al Baten, care am văzut că sunt pe ultimul loc în campionat și care cred că nu mai au nicio șansă să mai scape, au decis să țină antrenorul de la U21 ca să nu mai bage bani în echipă pentru că sunt condamnați la retrogradare. Săptămâna trecută au câștigat și au făcut un meci foarte bun către Al Nassr unde joacă Cristiano Ronaldo, au prelungit 15 minute meciul, cred că special ca să câștige Al-Nassr. Dacă inițial era 1-0 pentru Al Baten, în prelungiri cei de la Al Nassr au marcat în minutele 90+3, 90+12 și 90+14.

Nu a fost să fie, dar mai mult ca sigur că mă voi întoarce în Golful Arabiei“, a spus Florin Motroc la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, wwlw.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -