Laszlo Dioszegi demontează acuzațiile de blat: “Suntem singurul club care nu are contract cu vreo casă de pariuri. Tocmai din cauza asta, să nu existe suspiciuni”

Marcel Pușcaș, președintele FC U Craiova 1948, club care este în luptă directă cu Sepsi Sf. Gheorghe pentru ultimul loc de play-off, atât pe teren, cât și la comisii, în vederea rejucării meciului direct, i-a acuzat pe covăsneni de jocuri de culise în meciul cu CFR Cluj.

Președintele oltenilor a spus că CFR Cluj va pierde voit cu Sepsi și chiar dacă ar pierde 1,5 puncte la înjumătățirea punctajului, va câștiga 6 puncte în play-off, în urma meciurilor cu Sepsi. Conspirația nu a stat în picioare, iar meciul CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, a demontat acuzele oficialului de la Craiova și spune că echipa sa este singura din Superligă care nu are încheiat un contract de publicitate cu o casă de pariuri, tocmai pentru a nu exista suspiciuni.

“Nu cred că cineva se gândește că FCSB joacă pentru Sepsi, că ar fi culmea. Eu am spus-o de o mie de ori și o spun a mia una oară, nu avem nicio relație cu CFR. Eu personal nici nu l-am văzut pe domnul Varga. Nu merge așa, domnul Dan Petrescu se duce în vestiar și zice băieților “Luați-o mai moale că nu vrem să câștigăm”? Niște aberații… Și la clubul nostru dacă se întâmpla așa ceva, ziarele peste 10 secunde scriau că a intrat în vestiar și așa mai departe. Nu se poate, nici prin gând nu trece, nu mai e fotbal, atunci de ce mai jucăm?

Suntem singurul club care nu are contract cu vreo casă de pariuri. Singurul club, dacă vă uitați pe echipamentul nostru, nu avem niciun contract de reclamă, tocmai din cauza asta. Am avut oferte, dar am zis nu din start, nu vreau să am de-a face cu ei și punct. Ăsta e principiul nostru, nu vrem să avem treabă cu chestii din astea. Noi vrem să jucăm numai și numai corect, nu vrem să existe nici măcar suspiciune. Am avut oferte de 70.000-100.000 de euro pe an”, a declarat Laszlo Dioszegi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -