Marius Măldărășanu: “VAR-ul a venit să corecteze, dar unde nu corectează, corectează Dumnezeu. Nu poți face asemenea greșeli, să te joci cu viețile noastre

Hermannstadt a învins pe terenul Rapidului, scor 1-0, dar victoria putea să le scape printre degete sibienilor, după ce Viorel Flueran a acordat ușor un penalty pentru Rapid în finalul meciului, ratat de Dugandzic.

Marius Măldărășanu a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre maniera de arbitraj din Superligă din ultima vreme, unde greșelile sunt tot mai frecvente, iar VAR-ul nu intervine pentru a le corecta. Antrenorul lui Hermannstadt a declarat că “acolo unde nu corectează VAR-ul, corectează Dumnezeu”, vizibil deranjat de deciziile arbitrilor.

“Vis-a-vis de acel penalty, cred că tot la voi în emisiune, după meciul cu UTA din tur, când am câștigat cu 2-1 în ultimele minute, la 0-0 penalty acordat de Sebi Colțescu, iar în faza premergătoare fault la Opruț în atac. Penalty, deschide UTA scorul, 1-0, egalăm noi, batem în prelungiri. Am spus atunci că VAR-ul a venit să corecteze și dacă nu corectează VAR-ul, corectează Dumnezeu. Așa a fost și la meciul de sâmbătă, nu poți să dai penalty la faza aia, cu tot respectul, înseamnă că jucăm cu mâinile legate la spate. Faze de genul sunt foarte multe. Într-adevăr e o barieră acolo, dar nu e o lovitură, nu e intensitate. Chiar dacă e contact, jucătorul Rapidului e șmecher pe românește, dar o fază asemănătoare a fost la Belu când îl lovește cu intensitate, intenție, peste față pe Popescu și arbitrul Vio Flueran, foarte aproape de fază, face semn că jocul continuă.

Înțeleg că l-au chemat la VAR, dar tu știind maniera pe care ai avut-o în meci, cum ai abordat tot meciul, acolo a fost asemănător, nu ai dat, înseamnă că nu dai nici aici. Nu poți să te joci cu viețile noastre, cu carierele noastre, nu poți face asemenea greșeli. Cu Sepsi, greșeli, Horia Mladinovici. Și culmea, sunt arbitrii pe care eu îi apreciez și cu care mă înțeleg bine, Vio Flueran, Sebi Colțescu, și au greșit împotriva noastră. Acum nu pot să zic că au vrut, dar nu se poate, de ce a venit VAR-ul, nu să ajute?”, a declarat Marius Măldărășanu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -