Valeriu Iftime sare în ajutorul lui Mititelu Jr.: ,,Copilul ăsta de la Craiova nu este un pericol evident”

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 03 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre

,,Este prea drastică o asemeanea suspendare, nu știu exact ce s-a întâmplat acolo, dar mi se pare foarte drastică suspendarea lui, pentru că nu e un huligan. Ăsta intră pe stadion oricând, adică îi dai o amendă. Pe de altă parte, un conducător de club, nu îl poți suspenda din club, pentru că doar dacă strânge pe gât pe cineva, vreun arbitru, dacă este un pericol evident.

Copilul ăsta de la Craiova nu este un pericol evident. El este expresiv și un pic mai vulcanic, pentru că e tânăr și vrea să se întâmple ceva, toți avem apucături dinacestea, dar să îl dai afără din stadion, mi se pare cea mai mare prostie.

Sper că se va reveni asupra acestor decizii. Dacă era de suspendare, trebuia să îi dea și lui Săpunaru vreo 6 etape. A suspenda un patron sau un șef de club este o mare greșeală, pentru că îi descurajezi să mai rămână în fotbal”, a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -