Valentin Popescu: ,,Pentru capitalul financiar al turneului, e bine ca Djokovici să fie acolo!”

Valentin Popescu, expert în marketing sportiv, a fost prezent în Studioul Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Execuții Matinale”, din 6 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Daniel Nazare, despre tendințele pieței și despre multe subiecte din acest moment.

Expertul în marketing sportiv a comentat pe marginea subiectului în cazul lui Djokovici de a nu fi lăsat să intre pe teritoriul Australiei din cauza lipsei vaccinului. Tenismenul se pregătea pentru a participa la Australian Open. Numărul unu ATP a fost reținut de poliția australiană pe aeroportul din Melbourne, fără telefon sau alte mijloace de comunicare, timp de mai bine de 12 ore, pentru că avea viza greșită, documentele nefiind cele corecte pentru persoanele nevaccinate.

,,Cred că și în Australia sunt legile diferite, din câte am observat și am citit astăzi în presa de specialitate, federația de tenis din Australia are anumite reguli, iar guvernul din Australia are alte reguli. Cred că ei și-l doresc foarte tare și de atunci de acolo vor fi discuții foarte importante.

Asta cu vaccinarea nu este un subiect pe care vreau să-l accesez foarte tare, pentru că fiecare este liber să facă ce dorește. Despre discuțiile acestea cu vaccinarea, de acum vor mai fi și altele, deja am văzut că s-a implicat și președintele Serbiei, deja am văzut că și guvernul din Australia avut reacții, vor fi reacții nenumărate, însă este păcat ca un sportiv de asemenea anvergură să lipsească de la un turneu, însă sunt reguli pe care în viață trebuie să le respecți și de aici este o întreagă discuție și de aceea nu vreau să intru în detalii foarte mari.

Din păcate rațiunile financiare se interpun peste cele despre vaccinare sau nu și devine o discuție atât de amplă încât de orice parte a baricadei ai fi, vei dezamăgi un anumit segment și de aceea trebuie intervenit ca atare, dar pentru capitalul financiar al turneului, e bine ca Djokovici să fie acolo”, a spus Valentin Popescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -