Aurel Țicleanu, despre problema selecționerului: ,,Nu există antrenor în lume asta care să-l aduci și el să-ți garanteze performanță”

Aurel Țicleanu, fostul fotbalist al Universității Craiova, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 6 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre eterna problemă a selecționerului la echipa de fotbal a României.

,,Eu vreau să apreciez faptul că la nivel de antrenori fotbalul românesc are potențial, au fost vreo 12 nume, toți antrenori unul și unul, care aveau atuuri și erau îndreptățiți să fie antrenorii echipei naționale și acesta este un lucru bun. Cei 12 antrenori s-au împărțit în două categorii, în unii care au angajament și unii care nu au angajament. 

Vă spun că nu există antrenor în lume asta care să îl aduci și el să îți garanteze performanță, nu există. Există doar posibilitatea de a crede că ai șanse mai mult, dar uite după cum vorbeam că avem nume mari de antrenori.

Poți intra în conflicte cu jucătorii și se alege praful, dacă este la o echipă de club cu competiții anuale este una, dar dacă vorbești de Campionatul Mondial care este din 4 în 4 ani, Campionatul European, este alt ceva, dacă ratezi o competiție, ratezi și mai mulți ani. Din cei 12, au mai rămas: Boloni, Pițurcă, Edi Iordănescu, sunt nume care au atuurile lor și au tot ce le trebuie”, a spus Aurel Țicleanu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -