U Craiova 1948 a rămas fără antrenor: “Napoli nu a acceptat obiectivul echipei. Obiectivul nostru este locul 6”

Marcel Pușcaș, președintele FC U. Craiova 1948, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 7 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre plecarea antrenorului Nicolo Napoli de la FC U. Craiova 1948.

După ce echipa lui Adrian Mititelu a reușit să se salveze de la retrogradare datorită antrenorului italian, conducerea clubului a decis să nu mai continue colaborarea.

,,Au fost negocieri și o variantă de contractă înainte de a se pleca în vacanța de două săptămâni și părțile au avut să analizeze toate condițiile. Timp de o lună au fost o serie de negocieri între patron și Nicolo Napoli, iar acesta nu a acceptat o clauză contractuală pe care patronul a pus-o tuturor antrenorilor care au fost în sezonul trecut, le-a pus clauze și lui Stoican, și lui Mutu, și lui Trică.

Mai exact, contractul se desfășura pe un an de zile, iar până în etapa a 10-a echipa trebuia să se regăsească în primele 8 din clasament, iar până la sfârșitul campionatului să fie pe locul 6, obiectivul nostru declarat fiind accederea în play-off. Se pare că domnul Napoli nu a acceptat aceste condiții, iar condițiile salariale, nu s-a pus niciodată problema de bani sau de clauze financiare. Pur și simplu aceste lucruri au fost refuzate, iar ambele părți au decis să încheie colaborarea.

Considerăm că obiectivul locului 6 îl putem îndeplini deoarece în turul trecut am avut un parcurs în campionat mai mult de cât plăcut. Lotul este în mare același, dar cle mai probabil vor mai veni 3-4 jucători”, a spus Marcel Pușcaș la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -