Trupa M.S. revine pe scenă. Doru Istudor: “Așteptăm acest concert de mai bine de un an”

Trupa M.S. a fost înființată in anul 2000 de Doru Istudor (ex. Harap Alb, Florian din Transilvania, Valeriu Sterian & Compania de sunet, lider Voltaj in 1986 – 1992) alături de Cristi Luca, Costica Sandu si George Costinescu. In anul 2002 a fost lansat primul album “Rugina nu moare” urmat de “A Breath Of Fresh Air” – 2006, “A’ venit baieții!!!” – 2010 si “Carne de tun” – 2017, toate in format CD.

In prezent membrii trupei, Cosmin Aioniță-voce (prezentatorul Sport Total FM), Mihai Ionescu si Andrei Tatu-chitare, Marian Leușteanu-bas si Doru Istudor-tobe, lucrează la piese noi pentru un viitor album, iar ultimul videoclip M.S. se numește “Lanț si sudoare“.

La 22 de ani de la înființare si 20 de ani de la “Rugina nu moare” vor avea loc mai multe concerte in București, Zalău -15 aprilie, Sibiu – 16 aprilie (alte localități vor fi anunțate), cu un repertoriu care include material de pe toate albumele plus unele piese mai vechi compuse de Istudor in perioada Voltaj (Cenușă și diamant, Erou, Ochii tai, etc.). Rock inspirat de viața reală!

,,Acest concert îl așteptăm de mai bine de un an de zile. Anul trecut am amânat mai multe concerte, iar acum am programat cele trei concerte, vineri la 20:00 la The Pub, iar după vom merge pe data de 15 la Zalău și pe data de 16 la Sibiu. Există acest val de rock, însă din păcate publicul s-a orientat și spre multe alte chestii care n-au legătură cu rock-ul, ca să nu mai zic de marea parte din tineret după ce pleacă din liceu pleacă prin alte părți să poată susține studiile superioare.

Avem un repertoriu de două ore, eu chiar țin la această chestie, mi se pare standardul onorabil pentru orice trupă de rock, iar repertoriul conține material de pe cele patru albume cu trupa M.S., plus sunt câteva piese din repertoriul voltaj, când am fost atunci în Voltaj, în 1986 – 1992.

Avem alte piese noi care sper să le scoate dacă avem puțin noroc, chiar în acest an, în luna octombrie. Avem șase piese deja, ne mai trebuie încă șase, dar ar trebui să fie gata deja, să putem intra în studio.

Ultimul album al M.S. a fost în anul 2017. Albumele au fost în 2002, 2006, 2017 și ar fi trebuit anul trecut, însă nimeni nu a mai avut chef de nimic”, a spus Doru Istudor la Radio Sport Total FM.

Va asteaptam la The Pub Universitatii cu mult rock, voie buna si bere împreuna cu M.S. pentru un program de 2 ore.

Preț bilet – 40 lei – https://www.ambilet.ro/tc-events/m-s-band-live-la-the-pub-universitatii/
Acces – ora 19.00 Concert – ora 19.45
Rezervări – 0728 843 782

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -